150 personer. En idrottshall. Lovsång, lekar, gemenskap och undervisning. Vad kan gå fel? Inte mycket! Vi är tacksamma för ARENA och möjligheten att ha fått träffa och inspirera både nya och gamla KRIKare.

ARENA är en helg med fokus på ledarskap, idrottsmission och Jesus. Under temat ”Att hitta sin plats i Guds rike” var 150 personer samlade i Life Arena för dagar som kombinerade idrottspass i hallen med undervisning om ledarskap och generation Z. På lördagskvällen var det festmiddag och gudstjänst där Charlotta Forsström talade om identiteten i att vara Guds barn.

På ARENA fick vi träffa och inspirera många fantastiska KRIK-ledare runt om i landet och vi är så glada och tacksamma. Glädjande nog signade också över tjugo personer upp sig som nya KRIK-supportrar under helgen! Nu är totalt närmare 300 supportrar med och bidrar till idrottsmission varje månad.
– Jag vill att fler ska få uppleva KRIK och jag tror att det på riktigt kan få förändra människors liv, säger Amanda Waldeck.
– Jag ger till KRIK för att jag har fått växa genom organisationen och jag vill att andra människor ska få växa i sig själva, med varandra och i sin relation till Gud och i sina sporter, säger Karl Åberg.

Tack till alla nya och gamla supportrar och till alla er som var med och förgyllde ARENA! Och till er andra, välkomna nästa år.