Vad sägs om att få vara med och planera sommarens höjdpunkt – KRIK ACTION!? Vi söker nu dig som är taggad på att planera läger och vill vara med i ledningsgruppen för ACTION 19-23 2022!

Vad är ACTION?
ACTION är ett ungdomsläger för de mellan 14-17 år och arrangeras den 19-23 juni 2022 på Hjälmargården utanför Örebro. Aktiviteter som fotboll, golf, dans, lekar, trädklättring och beachvolleyboll kombineras med undervisning och härlig gemenskap.  Vår målsättning är att ha en sådan bredd på aktiviteterna att alla ska hitta något som passar. På lägret möter vi härliga ungdomar och konfirmander från olika delar av landet.

Läs merkrik.se/action

Vad innebär det att vara med i ledningsgruppen?
Att vara med i ledningsgruppen innebär att du är med och planerar lägret under våren samt är med på lägret 19-23 juni. Förutom att få ingå i en härlig ledningsgrupp får du vara med och forma lägrets dagsprogram och innehåll av aktiviteter, TT (trivselteam)-aktiviteter, tillfråga ledare/instruktörer/talare och mycket mer. Ledningsgruppen har möte (digitalt och/eller fysisk) cirka 1 gång i månaden samt en planeringshelg tillsammans.

I ledningsgruppen har man olika roller och ansvarsområden: lägerchef, aktivitetsansvar, mötes/gudstjänstansvar och TT (trivselteam)-ansvar. Inom varje ansvarsområde är man 2-3 stycken som hjälps åt inom sitt ansvarsområde. Nedan ser du kort info om vad varje ansvarsområde innebär.

Aktivitetsansvar: Ansvar för utbudet av aktiviteter, tillfrågning av instruktörer, bokning av sporthallar mm. Indelning av aktivitetsgrupper, logistik och transport till och från aktiviteter.

Mötes/gudstjänstansvar: Planering av gudstjänsternas tema, innehåll och undervisning, tillfrågning och kontakt med  talare, lovsångsteam, ljud- och bildtekniker.

TT-ansvar (trivselteam): Ansvar för planering av TT-aktiviteterna på eftermiddagarna och kvällarna på lägret för att skapa extra mycket trivsel och gemenskap på lägret. TT-aktiviteterna kan vara t.ex musikquiz, turneringar, lägerbål, blöjvattenkrig. Bara fantasin sätter gränser! Kontakt med TT-teamet.

Ersättning
Att vara med i ledningsgruppen sker ideellt. KRIK står för rese- och matkostnader i samband med lägerplaneringen.

Låter detta intressant? Är du taggad?
Hör av dig till action@krik.se med din intresseanmälan!