Bli medlem

Bli medlem i KRIK

Medlemskapet i KRIK är helt gratis för dig under 26 år, men behöver förnyas varje år. Är du över 26 år kostar medlemskapet 100 kronor per år. Som medlem är du en del av en stor kristen idrottsorganisation, du får KRIK-nytt varje år och rabatt på KRIK-läger. Och viktigast av allt – du som medlem är med och skapar möjligheter för KRIKs arbete med KRIK-grupper och läger.

Bli medlem i formuläret nedan.

Förnya ditt medlemskap

Så gör du om du är under 26 år

Är du redan KRIK-medlem och vill förnya ditt medlemskap? Fyll i ditt mobilnummer eller mejladress så får du en aktiveringslänk skickad till dig! (Bara för dig under 26 år). Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Så gör du om du är över 26 år

Du som är över 26 år (räknas från året du fyller) får varje år en faktura med medlemsavgiften på 100 kronor via mejl. Du kan se om du betalat årets medlemsavgift genom att logga in i medlemssystemet arcMember. Om det är första gången du loggar in så använder du den e-postadress du skrev in när du blev medlem och därefter klickar du på ”Skapa lösenord/glömt lösenord”. Där får du skapa ett lösenord som du sen kan använda för att logga in.

Har du inte fått någon faktura via mejl eller har andra frågor, hör av dig till info@krik.se.