Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Ledarboost

KRIK har alltid fokuserat på att utbilda och utmana unga ledare för att sprida visionen om idrottsglädje, trosglädje och livsglädje vidare till så många som möjligt. I höst vill vi ge fler chansen att boostas, inspireras, få utbyta tankar och idéer och dessutom ha en riktigt trevlig dag med härligt KRIK-pass, undervisning, god middag, skön gemenskap och med Jesus i centrum. Bättre blir det inte!

Dagen består av KRIK-pass i idrottshall med lära-känna aktiviteter, lekar och olika idrotter. Dessutom har vi korta undervisningspass i hallen. Efteråt samlas alla för en festlig kväll med god mat, tävlingar och återblickar från åren som gått (KRIK firar 15 år i år!).

Vem kan åka?
Alla som är, har varit eller vill bli ledare i KRIK är välkomna! Även du som kanske är nyfiken på vad KRIK är för något ska självklart haka på. Dagen är dessutom helt gratis!

OBS! Med anledning av Covid-19 är det begränsat antal deltagare som gäller, så se till att anmäla er så snart som möjligt! Vi kommer anpassa träffarna utifrån de råd och riktlinjer som gäller. 

KRIK Ledarboost arrangeras i samarbete med Solviks Folkhögskola.

Platser

Skellefteå

Lördagen den 10 oktober, klockan 13.00-21.00, är du välkommen till ledarboost på Solviks Folkhögskola utanför Skellefteå. Det blir en dag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Stockholm

Lördagen den 10 oktober, klockan 13.00-21.00, är du välkommen till ledarboost i Korskyrkan i Stockholm. Det blir en dag med KRIK-pass i idrottshall, middag, undervisning, samtal och andakt.

Malmö

Lördagen den 10 oktober, klockan 14.00-21.00 är du välkommen till ledarboost i Hyllie Park Kyrkan i Malmö. Det blir en dag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt. Mer info om plats kommer inom kort.

Jönköping

Lördagen den 10 oktober, klockan 13.00-21.00 är du välkommen till ledarboost i Kungsportskyrkan! Det blir en dag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Program

Programmet för 2020 års KRIK Ledarboost består av några timmars KRIK-pass i idrottshall med lära-känna aktiviteter, lekar och olika idrotter. Dessutom har vi korta undervisningspass i hallen samt en andakt. Efteråt samlas vi för en festlig kväll med god mat, tävlingar och återblickar från åren som gått (KRIK firar 15 år!). Kvällen avrundas med andakt och lovsång. Det här är grunden för varje Ledarboost, sedan kommer det såklart se olika ut på olika orter eftersom det är en dag som utformas av de som deltar.

Ledarboosten leds av KRIK-kontoret och KRIKs ambassadörer. Oavsett om du varit KRIK-ledare länge eller om du är ny som ledare så hoppas vi att den här dagen ska ge dig ett stort utbyte av erfarenheter, tankar och idéer. Vi hoppas också att dagen ska ge dig en riktig boost av inspiration och energi in i din roll som KRIK-ledare!

Preliminärt program
13.00: Välkommen och presentation av KRIK.
14.00: KRIK-pass i idrottshall med aktiviteter, tävlingar och lekar + undervisningspass.
17.30: Middag, tvårätters + lekar och mingel.
19.00: Andakt och lovsång.
21.00: Slut.

Praktisk info

Vad? En träff för dig som är, har varit eller kanske vill bli ledare i KRIK!
Platser: Skellefteå 10/10, Stockholm 10/10, Jönköping 10/10, Malmö 10/10.
Övrigt: Som ledare har du möjlighet att söka bidrag från din kommun. Gå in på kommunens hemsida, sök på ”ledarutbildningsbidrag” och läs vad som gäller i din kommun. I ansökan under rubriken ”Kursens namn” anger du ”KRIK Ledarboost, ledarutbildning i KRIK”. Om kommunen kräver ett kursintyg går det att få från KRIK-kontoret. Du som behöver resa långt har också möjlighet att söka bidrag via KRIKs bidragspott.

Anmälan

Anmälan är stängd.