Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Ledarboost

KRIK har alltid fokuserat på att utbilda och utmana unga ledare för att sprida visionen om idrottsglädje, trosglädje och livsglädje vidare till så många som möjligt. I höst vill vi ge fler chansen att boostas, inspireras, få utbyta tankar och idéer och dessutom ha en riktigt trevlig kväll med god middag, skön gemenskap och med Jesus i centrum.

Vem kan åka?
Alla som är, har varit eller vill bli ledare i KRIK är välkomna! Även du som kanske är nyfiken på vad KRIK är för något ska självklart haka på.

Platser

Program

KRIK Ledarboost inleds med middag hemma hos en KRIK-ledare eller i en kyrka, där alla samlas kring matbordet och får chans att lära känna varandra och ha en trevlig stund. Därefter går vi in mer konkret på vad och hur det är att vara KRIK-ledare. Ambassadörerna och kontoret har undervisning och samtalsfrågor förberedda och förhoppningen är att oavsett om du är ny som ledare eller har varit ledare länge kommer detta pass öppna upp nya perspektiv och ge nya lärdomar. Inte minst i samtalsfrågorna där vi tror på ett stort utbyte av erfarenheter, tankar och idéer mellan alla som deltar. När diskussionen börjar avrundas eller när fikamagen är för hungrig hugger vi in på efterrätt och snacks och fortsätter gemenskapen och samtalen. Kvällen avslutas med andakt och lovsång.

Detta är grunden för varje samling, sedan kommer det såklart se olika ut på olika orter eftersom det är en kväll som utformas av de som deltar.

OBS! Mer info om adresser och tider kommer snart.

Praktisk info

Vad? En kväll för dig som är, har varit eller kanske vill bli ledare i KRIK!
Platser: Mer information kommer.
Tid: Mer information kommer.
Kostnad: Gratis! Du behöver dock anmäla dig i formuläret nedan.

Anmälan

Anmälan är ännu inte öppen.