Tid, plats och annat viktigt!

Vad är en Ledarboost ?

Detta är ett av våra bästa event där KRIK får chansen att bjuda in ledare runt om i landet till att träffas, knyta nya kontakter, inspireras, uppskattas och peppas. Fokuset ligger på uppskattning av dig som ledare och med en längtan att få inspirera dig i ditt ledarskap. Ledarboost är också ett perfekt tillfälle för den som är nyfiken på vad KRIK är för något och som kanske är sugen på att testa att starta upp en egen KRIK-grupp eller bara vill komma in i den idrottsliga och kristna gemenskapen.

Dagen består av en kort introduktion till KRIK och sedan ledarskapsundervisning, ett KRIK-pass i idrottshall med lekar och olika idrotter och där efter en festlig kväll med god mat, lovsång och tillbedjan.

Vem kan åka?
Alla som är, har varit eller vill bli ledare i KRIK är välkomna! Även du som kanske är nyfiken på vad KRIK är för något ska självklart haka på. Dagen är dessutom helt gratis, men kräver ett medlemskap i KRIK.

KRIK Ledarboost arrangeras i samarbete med Solviks Folkhögskola.

Platser

Skellefteå

Lördagen den 20 november, klockan 13-19.00 är du välkommen till Ledarboost på Solviks Folkhögskola utanför Skellefteå. Det blir en dag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Stockholm

Lördagen den 20 november, klockan 13-19.00 är du välkommen till Ledarboost i Korskyrkan i Stockholm. Det blir en dag med KRIK-pass i idrottshall, middag, undervisning, samtal och andakt.

Jönköping

Lördagen den 20 november, klockan 13-19.00 är du välkommen till Ledarboost i Korskyrkan i Jönköping! Det blir en dag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Program

Ledarboost 2021 kommer att bli en energifylld eftermiddag med ledarskapsundervisning av Emma Bergqvist från organisationen Ny Generation. Vi kommer att hänga i idrottshallen och köra ett gött KRIK-pass tillsammans med nya och gamla favoriter. Gemenskapen fortsätter med en trevlig middag och avslutningsvis så kommer vi att spendera tid tillsammans med Jesus i tillbedjan och förbön. Dagen kommer att ge utrymme för dig som ledare ett dela erfarenheter, ställa frågor och hämta inspiration från andra grupper och ledare i vårt nätverk.

Preliminärt program
13.00: Intro och KRIK-Pepp.
14.15: Undervisning med Emma Bergqvist.
15.30: KRIK-pass i idrottshall.
17.00: Middag och samtal.
18.00: Andakt med undervisning och lovsång.
19.00: Slut.

Oavsett om du varit KRIK-ledare länge eller om du är ny som ledare så hoppas vi att den här dagen ska ge dig ett stort utbyte av erfarenheter, tankar och idéer. Vi hoppas också att dagen ska ge dig en riktig boost av inspiration och energi in i din roll som KRIK-ledare!

*Det finns omklädningsrum och dusch efter KRIK-passet i hallen

Praktisk info

Vad? En träff för dig som är, har varit eller kanske vill bli ledare i KRIK!
Platser: Skellefteå 20/11, Stockholm 20/11 Jönköping 20/11.
Övrigt: Som ledare har du möjlighet att söka bidrag från din kommun. Gå in på kommunens hemsida, sök på ”ledarutbildningsbidrag” och läs vad som gäller i din kommun. I ansökan under rubriken ”Kursens namn” anger du ”KRIK Ledarboost, ledarutbildning i KRIK”. Om kommunen kräver ett kursintyg går det att få från KRIK-kontoret. Du som behöver resa långt har också möjlighet att söka bidrag via KRIKs bidragspott.

Anmälan

Anmälan senast 18:onde november.

Anmäl dig genom att logga in på ditt medlemskonto. Om du inte är medlem så kan du enkelt bli det genom att fylla i dina uppgifter här på bli medlem