Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Ledarboost

KRIK har alltid fokuserat på att utbilda och utmana unga ledare för att sprida visionen om idrottsglädje, trosglädje och livsglädje vidare till så många som möjligt. I höst vill vi ge fler chansen att boostas, inspireras, få utbyta tankar och idéer och dessutom ha en riktigt trevlig kväll med god middag, skön gemenskap och med Jesus i centrum.

Vem kan åka?
Alla som är, har varit eller vill bli ledare i KRIK är välkomna! Även du som kanske är nyfiken på vad KRIK är för något ska självklart haka på.

Nytt för i år!
Nytt för 2020 är att utöver tre regionala ledarboosts så kommer vi även ha en ledarboost kombinerad med 15 års jubileum för KRIK Sverige. Det blir undervisning, KRIK-pass och en riktigt festlig festmiddag med återblickar från de 15 KRIK-år som gått! Den här ledarboosten + 15 års firandet kommer gå av stapeln den 14 november i Jönköping.

KRIK Ledarboost arrangeras i samarbete med Solviks Folkhögskola.

Platser

Skellefteå

Lördagen den 10 oktober är du välkommen till ledarboost på Solviks Folkhögskola utanför Skellefteå. Det blir en eftermiddag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Mer info om dagen kommer under hösten. Vid frågor mejla info@krik.se

Stockholm

Lördagen den 10 oktober är du välkommen till ledarboost i Stockholm. Det blir en eftermiddag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Mer info om tid och plats kommer under hösten. Vid frågor mejla info@krik.se

Malmö

Lördagen den 10 oktober är du välkommen till ledarboost i Malmö. Det blir en eftermiddag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt.

Mer info om tid och plats kommer under hösten. Vid frågor mejla info@krik.se

Jönköping

Lördagen den 14 november är du välkommen till Jönköping för ledarboost kombinerat med 15 års firande för KRIK Sverige. Det blir en riktig festdag med KRIK-pass, middag, undervisning, samtal och andakt. Oavsett om du är ledare eller inte är du varmt välkommen till den här dagen! Om du varit på någon av ledarboostarna i Skellefteå/Stockholm/Malmö så är du även varmt välkommen till Jönköping!

Mer info om tid, plats och dagsprogrammet kommer under hösten. Vid frågor mejla info@krik.se

Program

KRIK Ledarboost inleds med middag hemma hos en KRIK-ledare eller i en kyrka, där alla samlas kring matbordet och får chans att lära känna varandra och ha en trevlig stund. Därefter går vi in mer konkret på vad och hur det är att vara KRIK-ledare. Ambassadörerna och kontoret har undervisning och samtalsfrågor förberedda och förhoppningen är att oavsett om du är ny som ledare eller har varit ledare länge kommer detta pass öppna upp nya perspektiv och ge nya lärdomar. Inte minst i samtalsfrågorna där vi tror på ett stort utbyte av erfarenheter, tankar och idéer mellan alla som deltar. När diskussionen börjar avrundas eller när fikamagen är för hungrig hugger vi in på efterrätt och snacks och fortsätter gemenskapen och samtalen. Kvällen avslutas med andakt och lovsång.

Detta är grunden för varje samling, sedan kommer det såklart se olika ut på olika orter eftersom det är en kväll som utformas av de som deltar.

OBS! Mer info om adresser och tider kommer under hösten.

Praktisk info

Vad? En kväll för dig som är, har varit eller kanske vill bli ledare i KRIK!
Platser: Skellefteå 10/10, Stockholm 10/10, Malmö 10/10, Jönköping 14/11.
Anmälan: Anmälan öppnar under hösten.
Övrigt: Som ledare har du möjlighet att söka bidrag från din kommun. Gå in på kommunens hemsida, sök på ”ledarutbildningsbidrag” och läs vad som gäller i din kommun. I ansökan under rubriken ”Kursens namn” anger du ”KRIK Ledarboost, ledarutbildning i KRIK”. Om kommunen kräver ett kursintyg går det att få från KRIK-kontoret. Du som behöver resa långt har också möjlighet att söka bidrag via KRIKs bidragspott.

Anmälan

Anmälan öppnar under hösten.