Beach och klättring

På grund av covid-19 är lägret tyvärr uppskjutet. Vi återkommer med nytt datum.

KRIK Umeå 20+ bjuder med glädje in till en läger-weekend i björkarnas stad! Ta chansen spela beachvolleyboll och/eller klättra i en av Europas största träningsanläggningar IKSU. 

Idrottsglädje, trosglädje och livsglädje! Konceptet är enkelt, men oslagbart! Med 22 000 kvadratmeter idrottsanläggning, härliga KRIKare och en härlig Gud vill KRIK Umeå 20+ bjuda in till ett helgläger fyllt med gudstjänst, umgäng, klättring och beachvolleyboll.

PRAKTISK INFO
Datum: Nytt datum kommer.
Var: Carlskyrkan och idrottsanläggningen IKSU Sport i Umeå.
Ålder: Lägret är för dig som är 20+.
Boende och mat: I anmälningsavgiften ingår all mat (förutom frukost) från kvällsfika på fredag till lunch på söndag. Det finns möjlighet till golvboende på Carlskyrkan, vilket kostar 100 kronor och då ingår frukost både lördag och söndag. Ta i så fall med egen madrass, lakan/täcke/sovsäck.
Transport: I Umeå tar du dig enklast runt med cykel, men det går också gott om bussar. Transport och transportkostnader både till lägret och under lägret ordnar du själv. Ledarna kan såklart guida dig om du känner dig vilse i landet Norrland och metropolen Umeå.
Kostnad för lägret: Anmälningsavgiften är 350 kr för KRIK-medlemmar och 550 kr om du inte är medlem. Medlemskap i KRIK kostar 100 kr/år (gratis om du är under 26 år) och du kan enkelt bli medlem här.
IKSU-kort: Om du inte har ett träningskort på IKSU Sport så tillkommer en kostnad på 300 kr för entré till anläggningen under helgen.

AKTIVITETER
Under helgen är det inplanerat fyra träningspass på cirka två timmar vardera. På tre av dessa utövar du huvudaktiviteten du väljer i anmälan, beachvolleyboll eller klättring. Det fjärde träningspasset kommer ha en lite friare form.

Beachvolleyboll
Vi håller till i hallen “Las palmas” på IKSU Sport. Det är en inomhushall med fyra stycken sandplaner. Vi kommer ha ett varierat innehåll med både teknikövningar och spel. Fokus kommer att vara på just beachvolleyboll, dvs två mot två. Ledarna kommer anpassa nivån på spel och övningar efter din egen erfarenhetsnivå. Pris: 200 kr för hela helgen.

Klättring
Vi håller till i hallen “Lofoten” på IKSU Sport, norra sveriges största klätterhall med upp till 17 meter höga väggar. Du får blanda fritt mellan bouldering, topprep, led- och speedklättring. Ledarna kommer både guida dig genom hallen, ge tekniktips och agera säkrare vid behov. Inga förkunskaper krävs men för vissa typer av klättring och säkring krävs grönt eller rött kort i enlighet med svenska klätterförbundets och IKSUs säkerhetsregler. Vid behov finns möjlighet att låna eller hyra sele och klätterskor. Pris: 0 kr.

Fritt träningspass
Under träningspasset på lördag eftermiddag finns det möjlighet att utforska IKSU Sport lite mer. Besök gymmet, bubbelpoolen, ett gruppass eller något annat som låter intressant på deras hemsida. Självklart går det att hänga kvar i beach- och klätterhallen eller besöka den andra huvudaktiviteten.

PROGRAM
Fredag
17.15-17.45
Incheckning, receptionen IKSU.
18.00-20.00 Huvudaktivitet pass 1, IKSU.
20.00 Dusch och transport till Carlskyrkan.
21.00 Kvällsfika, Lära känna lekar och andakt, Carlskyrkan.

Lördag
09.00-11.00 Huvudaktivitet pass 2, IKSU.
11.30-13.00 Lunch, IKSU.
13.00-15.00 Fritt träningspass, IKSU.
15.00-17.00 Fritid, det går bra både att stanna på IKSU eller åka direkt till Carlskyrkan.
17.00 Middag, Carlskyrkan.
18.00 Kvällsgudstjänst, Carlskyrkan.
Kvällsfika och kvällshäng, Carlskyrkan.

Söndag
08.00-10.00 Huvudaktivitet pass 3, IKSU.
11.00 Gudstjänst, Carlskyrkan.
Lunch, Carlskyrkan

Frågor?
Tveka inte att höra av dig till lägerchefen Charlotte Kung på 072-233 35 11 eller lottis1992@hotmail.com.