FamiljeKRIK

Inte bara ungdomar och unga vuxna tycker att KRIK är roligt och viktigt. Det finns också ett ökat intresse för KRIK-aktiviteter och KRIK-läger hos barn och barnfamiljer. Svaret på intresset heter familjeKRIK där vi vill ge KRIK-gemenskap och KRIK-upplevelser till barn och föräldrar genom både läger och lokala grupper. På KRIKs resursbank finns både andakter och träningspass som passar familjer. I år arrangeras sommarläger på Liljeholmen och Storstrand, Piteå.

Mål och vision med familjeKRIK:

  • Skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje tillsammans med barn och föräldrar.
  • Forma en god gemenskap för hela familjen.
  • Ge barn och föräldrar en kristen undervisning, kristna vänner och goda upplevelser med Jesus i centrum.
  • Vara en naturlig del av KRIK-arbetet i stort och skapa möjligheter att vara med på KRIK-läger och KRIK-samlingar för barn och föräldrar.

FamiljeKRIK Liljeholmen

Sommarläger den 10-14 juli för hela familjen med bad, aktiviteter, gemenskap och gudstjänster. Arrangeras på Liljeholmens folkhögskola, fyra mil söder om Linköping. Välkommen till härliga sommardagar!

Läs mer här

FamiljeKRIK Storstrand

Sommarläger den 17-21 juli i anslutning till Storstrandskonferensen. Vi välkomnar vi familjer med både små och stora barn och helt oberoende av tidigare erfarenheter från KRIK, kyrkliga sammanhang eller idrott.

Läs mer här

FamiljeKRIK på Torp

Under Torpkonferensen är KRIK på plats och ansvarar för en massa härliga aktiviteter för barn och familj! Vi ser gärna att man kommer och är med hela familjen och skapar den fantastiska gemenskap som vi kallar just FamiljeKRIK!

Läs mer här