Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Training Camp


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? Åtta olika grupp-pass att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Äntligen är det dags att börja längta till soliga dagar, utmanande träningspass, underbara soluppgångar och fantastisk gemenskap. Det är dags att längta till stället där vattengympan når nya höjder, där frukostbuffén är så stor att du inte orkar äta allt och där det finns fler träningspass och aktiviteter att välja på än vad dygnets timmar har att erbjuda. Det är dags att börja längta till KRIK Training Camp på Fuerteventura och Playitas Resort.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en semestervecka, en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Sist men inte minst är det en mötesplats för gamla och nya vänner. Vi gör denna resa för dig som vill ladda batterierna inför hösten, både andligt och fysiskt.

Efter veckan är vårt mål att du har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud genom de gemensamma morgon och kvällssamlingarna vi håller. Krydda detta med spännande seminarier där vi lyfter viktiga frågor om livet och tron blandat med träning och hälsa.

Praktisk info

Två olika veckor, tre olika upplägg: Sedan 2018 har KRIK Training camp fått flera olika inriktningar, detta för att möta deltagarnas intressen och olika behov. Gemensamt för båda veckorna är en varm gemenskap och en längtan efter att livet med Gud och passionen och glädjen i att röra sig, träna och utvecklas, går hand i hand. TC är en kraftstation för Ande, Kropp och Själ.

Under den första veckan, v.32, erbjuder vi TC+ samt 40+.
TC+ är för dig som är intresserad av olika former av styrketräning och/eller konditionsträning och vill lära dig mer. Vi erbjuder många pass med kunniga KRIK instruktörer som lär ut teknik i bl.a. löpning, cykling, simning, klassisk styrketräning, crossfit, 3-D träning, kampsport mm. Vi vill ge er mer kunskap och bidra med våra lärdomar och principer kring träning kopplat till hälsa, tro och livsstil. Du som åker vill helt enkelt lära dig mer, inte bara träna. Utöver detta kan du såklart ta del av allt som Playitas erbjuder, vilket är ett enormt stort utbud.

40+ är resan för dig som är över 40 år och vill testa på hur det är att åka på en kristen träningsresa. Ni är med TC+ på de allra flesta morgon samt kvällssamlingarna och under träningstid erbjuder KRIK vissa pass skräddarsydda för er. I övrigt finns det massor av pass som Playitas erbjuder. Vill du vila mycket går det också väldigt bra. Du som reser behöver inte alls vara vältränad eller elitmotionär, det är träningsglädjen i kombination med gemenskap med människor och Gud som står i fokus.

Under den andra veckan, v.33, erbjuder vi ett klassiskt Training Camp upplägg.
TC är för dig som vill testa på hur det är att åka på en kristen träningsresa med massa gött folk. Det är också för dig som har mer intresse av att testa massa olika träningsformer och sporter än att lära dig mer om träning på djupet. Under TC arrangerar KRIK ett gäng styrketräningspass (dock färre är v.32) olika bollsportsturneringar i beachvolley, spikeball, fotboll, basket mm. Detta kombinerat med grymma morgon och kvällssamlingar. Det är en något yngre målgrupp denna veckan än v.32.

Datum: TC+ samt 40+ äger rum 6-13 augusti 2019.
Klassiska TC äger rum 13-20 aug 2019

Plats: Playitas, Fuerteventura.

För vem: TC och TC+ är för dig mellan 19–39 år. 40+ är för dig från 40 och uppåt.

Kostnad: 6-13 aug 6499kr för studerande (minst halvtid), övriga 6899kr. 13-20 aug 6399 för studerande (minst halvtid), 6799 för övriga. I priset ingår flyg, boende, transfer, träning, undervisning, exklusiv TC t-shirt, goodiebag.

Tillvalet halvpension, dvs frukost och middag, rekommenderar vi starkt. Det kostar 2050kr.

Aktiviteter

På Playitas samsas glada motionärer med eliten, här finns allt.
Som ni läst ovan så ser veckorna lite olika ut. KRIK erbjuder en hel del pass bara för oss men det finns också ett enormt utbud via Playitas Resort.

Här är några exempel:
Löpning
Landsvägscykling
MTB
Simning
Surfing
Gym (Kanarieöarnas bästa gym)
Totalfit
Gruppträning (Varje dag erbjuds mellan åtta-tio olika pass) Se exempel här!
Dans
Tennis
Beachvolleyboll
Badminton
Bordtennis
Fotboll
Golf mm.
Läs gärna mer om utbudet här.

Program

För att få den senaste informationen, se vårt Facebookevent.
07.00–08.30: Drop-in frukost (välj gärna halvpension, då ingår en fantastisk frukost och middagsbuffé).
07.00:Frivillig morgonlöpning i bergen.
09.00: Morgonsamling och info.
09.30-12.00: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
12.00-14.30: Lunch,sol,bad och avkoppling. Ät på någon av alla små restauranger som finns eller boka helpension på hotellet.
14.30–15.30: Temaföreläsning om tro, träning, hälsa och livsstil(varannan dag)
15.30–18.30: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
19.00–20.15: Middag (välj gärna halvpension, då ingår frukost och middagsbuffé).
20.15–21.15: Kvällssamling, dessa är obligatoriska under resan.
21.15–22.00: Underhållning ett antal kvällar.

Anmälan

Anmälan öppnar här på KRIK.se den 28 februari kl.18.00.

Nyhet för i år är att du anmäler dig själv och ditt ev resesällskap i samma bokning. Detta gör det enklare för oss att se vilka som vill bo tillsammans. Vill du bo med en vän eller partner så gör ni alltså bokningen tillsammans. (Ändrar du i din bokning i efterhand så tar Apollo ut en ändringsavgift på 500kr så fixa allt sånt innan du bokar).

Reser du ensam så kan du välja att paras ihop med en annan KRIKare av samma kön som också reser ensam (detta är såklart gratis!). Då väljs du slumpvis ihop med annan deltagare på resan. Väldigt många väljer denna reseformen då det är ett fint sätt att lära känna nya människor. Att bo helt själv i ett rum går också men då tillkommer en avgift för enkelrum.

Om du är osäker på om du kommer kunna resa eller vill försäkra dig vid ev sjukdom så behöver du ett avbeställningsskydd, det kostar 345kr och väljs vid tillval i anmälan.
För regler kring avbokning och sjukdom se https://www.apollo.se/infor-resan/resevillkor/resor-bokade-fran-1-augusti-2018

När du väl bokat får du ett bekräftelesemail inom några dagar. Du har därefter 5 dagar på dig att betala in bokningsavgiften på 1500kr. När den avgiften är inbetald är din plats spikad!

För att anmäla dig till v.32, dvs TC+ eller 40+, klicka på länken nedan!
https://crmemeavoc1runtime.crm4.dynamics.com/669639e5-5914-4ad6-943b-43ed296ef1b1/gruppkrik-fue-32v-2019

För att anmäla dig till v.33, dvs TC, klicka på länken nedan!
https://crmemeavoc1runtime.crm4.dynamics.com/669639e5-5914-4ad6-943b-43ed296ef1b1/gruppkrik-fue-33v-2019