Tid, plats och annat viktigt!

KRIK Training Camp

Med anledning av Covid-19 är KRIK Training Camp framflyttat till 16-23 november 2020. För att anpassa lägret efter rådande omständigheter och minska risken för smittspridning kommer vi självklart göra allt vi kan för att skapa säkra mötesplatser. Det innebär att vi inte har några samlingar inomhus som överskrider eller går emot de rekommendationer som svenska och spanska myndigheter har satt upp. Det finns möjlighet att flyga från Landvetter eller Arlanda. Dessutom kommer deltagarna delas upp i mindre grupper i samband med måltider och samlingar. KRIK och Apollo håller sig uppdaterade om läget och vi kommer att informera alla deltagare om eventuella förändringar som sker under hösten. För senaste informationen, se vårt Facebook-event.


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? Åtta olika grupp-pass att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Äntligen är det dags att börja längta till soliga dagar, utmanande träningspass, underbara soluppgångar och fantastisk gemenskap. Det är dags att längta till stället där vattengympan når nya höjder och där det finns fler träningspass och aktiviteter att välja på än vad dygnets timmar har att erbjuda. Det är dags att börja längta till KRIK Training Camp på Fuerteventura och Playitas Resort.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en semestervecka, en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Sist men inte minst är det en mötesplats för gamla och nya vänner.

Efter veckan är vårt mål att du har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud. Krydda detta med spännande seminarier där vi lyfter viktiga frågor om livet och tron blandat med träning och hälsa.

Praktisk info

En maxad vecka!
Årets TC är den perfekta kombinationen av semester, träning och gudsnärvaro. Oavsett vilka träningsformer du praktiserar hemma så finns något för alla. Vi erbjuder varje dag pass med kunniga KRIK-instruktörer som lär ut teknik i bland annat löpning, cykling, simning, klassisk styrketräning, Totalfit, gruppträning, kampsport mm.

Du kan även räkna med beachvolley-turneringar, swimrun, spikeball, dans, basket, fotboll med mera. Kompetensen på våra instruktörer är hög och de är där för att ge dig kunskap och bidra med erfarenhet kring träning kopplat till hälsa, tro och livsstil. Dessutom sker det flera happenings utöver träningen. Vi bjuder på spännande seminarier inom träning, hälsa och tro, vi har med oss talare som kommer öppna upp Bibeln och visa vem Gud är och vad han kan göra i ditt liv.

KRIK Training Camp – Last edition!
Sedan sommaren 2016 har KRIK Training camp tagit emot närmare 500 personer som lämnat Sverige för att ta sig till vulkanön Fuerteventura och Playitas fantastiska tränings- och idrottsresort. Det är alltså för femte året i rad vi gör den här fantastiska veckan men det kommer också bli för sista gången utomlands. Så i år är det sista chansen att antingen följa med för första gången och uppleva allt roligt du hört om TC eller för dig som bara måste uppleva det igen och då för sista gången.

Varför gör vi lägret i Spanien för sista gången? Anledningarna är flera men framförallt ser vi den miljöpåverkan flyget har och vi vill uppmuntra till en hållbar livsstil. Varje år har vi avsatt en stor summa för att klimatkompensera och kommer så göra också i år. En annan stor anledning är att vi ser en fantastisk möjlighet att göra KRIK Training Camp i Sverige och skapa ett koncept som kan nå ännu fler!

Det är alltså sista chansen att uppleva KRIK Training Camp i Spanien. Eftersom vi i år erbjuder en veckas resa istället för två, är antalet platser mer begränsat.

Datum: 16-23 november 2020.

Plats: Playitas, Fuerteventura.

Nyhet! Nu kan du välja mellan att resa från Landvetter eller Arlanda.

För vem: Årets vecka är för dig som:

  • Är från 19 år och uppåt, ingen övre åldersgräns. Det skapar spännande möten över åldrarna och något som varit mycket uppskattat tidigare år.
  • Majoriteten är mellan 20-65 år. En fantastisk blandning.
  • Är nyfiken på kristen tro eller kallar din kristen.
  • Är träningsintresserad och vill träna mycket men också för dig som vill få ny inspiration eller hänga vid poolen mest 🙂
  • Varit med tidigare år men är osäker på vilken inriktning denna vecka har. Årets resa är som en blandning av tidigare års första och andra vecka. Det som skiljer är främst att vi har fler KRIK-ledda pass än tidigare.

Kostnad: 7 798 kronor. I priset ingår flyg, boende, transfer, träning, undervisning.

Tillvalet halvpension, dvs frukost och middag, rekommenderar vi starkt men det är EJ obligatoriskt. Det kostar 2 131 kronor.

Aktiviteter

På Playitas samsas glada motionärer med eliten, här finns allt.
KRIK erbjuder många pass bara för oss men det finns också ett enormt utbud via Playitas Resort.

Här är några exempel:
Löpning
Landsvägscykling
MTB
Simning
Surfing
Gym (Kanarieöarnas bästa gym)
Totalfit
Gruppträning (Varje dag erbjuds mellan åtta-tio olika pass) Se exempel här!
Dans
Tennis
Beachvolleyboll
Badminton
Bordtennis
Fotboll
Golf mm.
Läs gärna mer om utbudet här.

Program

För att anpassa lägret efter rådande omständigheter kring Covid-19 kommer vi självklart göra allt vi kan för att skapa säkra mötesplatser. Det innebär bland annat att vi inte har samlingar inomhus som går emot eller överskrider rekommendationer som svenska och spanska myndigheter sätter upp, och att deltagarna delas upp i mindre grupper i samband med måltider och samlingar. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om läget och kommer informera alla deltagare om eventuella förändringar som sker under hösten.

För att få den senaste informationen, se vårt Facebook-event.

07.00–08.30: Drop-in frukost (välj gärna halvpension, då ingår en fantastisk frukost och middagsbuffé).
07.00: Frivillig morgonlöpning i bergen.
09.00: Morgonsamling och info (dessa samlingar är obligatoriska under resan).
09.30-12.00: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
12.00-14.00: Lunch,sol,bad och avkoppling. Ät på någon av alla små restauranger som finns eller boka helpension på hotellet.
14.00–15.00: Temaföreläsning om tro, träning, hälsa och livsstil (2-3 tillfällen).
15.00–18.30: Träning och/eller avkoppling. Välj mellan en mängd olika pass, sporter eller aktiviteter.
19.00–20.15: Middag (välj gärna halvpension, då ingår frukost och middagsbuffé).
20.15–21.15: Kvällssamling med undervisning och sång (dessa samlingar är obligatoriska under resan).
21.15–22.00: Underhållning ett antal kvällar (frivilligt).

Anmälan

Viktigt
Reser du med någon? Du anmäler dig själv och ditt ev resesällskap i samma bokning. Detta gör det enklare för Apollo att se vilka som vill bo tillsammans. Vill du bo med en vän eller partner så gör ni alltså bokningen tillsammans. (Ändrar du i din bokning i efterhand så tar Apollo ut en ändringsavgift på 500 kronor så fixa allt sånt innan du bokar).

Reser du ensam? Grattis! Det gör många på TC! Du kan då välja att paras ihop med en annan KRIKare av samma kön som också reser ensam (detta är såklart gratis). Då väljs du slumpvis ihop med annan deltagare av samma kön på resan. Ett fint sätt att lära känna nya människor. Att bo helt själv i ett rum går också men då tillkommer en avgift för enkelrum.

Avresetider:
Arlanda: Utresa 16/11 kl.07.00. Landar 11.50 på Fuerteventura. Vi möts på Arlanda 2-3h före avgång. Exakt tid mailas till resenären i god tid. Vi är åter på Arlanda 23/11 kl.21.15.

Landvetter: Utresa 16/11 kl.10.45. Landar 15.05 på Fuerteventura. Vi möts på Landvetter 2-3h före avgång. Exakt tid mailas till resenären i god tid. Vi är åter på Landvetter 23/11 kl.22.25.

Anmälan är bindande. Om du är osäker på om du kommer kunna resa eller vill försäkra dig vid ev sjukdom så behöver du ett avbeställningsskydd, det kostar 249 kronor och väljs vid tillval i anmälan. Då har du rätt att få tillbaka stora delar av kostnaden, dock ej bokningsavgiften.
För regler kring avbokning och sjukdom se https://www.apollo.se/infor-resan/resevillkor/resor-bokade-fran-1-augusti-2018

Vill du boka? Klicka vidare på länken nedan!
https://customervoice.microsoft.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nmEN8VRh5EWYeSg2QJINyouJvH7BwRVCgdoJhjLElydURDA5NUVHMjY1MUo1STQ3WTRVVVRGNElLRy4u