Välkommen till KRIK Piteå och KRIK Piteå Volleyboll! Vi träffas måndagar och torsdagar kl. 20.00 i Sjulnäs sporthall. På måndagar är det framförallt lekar och olika sporter som gäller och på torsdagar mer fokus på volleyboll. Samlingarna är främst för dig som går nian eller är äldre. Hoppas vi ses!

———————————————————————————————————————————————————

Lördag den 7 mars bjuder Tallhedskyrkan, FRIDAY Kustkyrkan och KRIK Piteå in till innebandyturneringen KRIK open och ungdomsgudstjänst i Bergsvikens bönhus! Vi samlas 12.00 i Hortlax sporthall. Efter turneringen äter vi pizza på Bergsvikens bönhus för en kostnad på 50 kr per person. Där blir det också ungdomsgudstjänst. Själva turneringen är gratis att delta på, men observera att du får ordna lunch på egen hand.

Matcherna spelas 3 mot 3 på små planer med små mål. Vi ser gärna att det är mixade lag. Pris till vinnande lag samt bäst utklädnad! Det räcker att en person från laget anmäler sig, men kom ihåg att skriva in alla lagmedlemmar. Har du inget lag går det fint att anmäla sig ändå så placerar vi in dig i ett lag! Sista anmälningsdag fredag 6/3.

Har du frågor kan du höra av dig till Ellen Lidberg på 073-0601552.

Anmäl dig här:

Fält markerade med * måste vara ifyllda

Det går också bra att anmäla sig själv och bli placerad i ett lag. Hoppa då över denna ruta.

Här kan du tex skriva in övriga lagmedlemmar om du anmäler ett helt lag eller matallergier.


Tid, plats och annat viktigt!