KRIK Training Camp 40+


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? En morgonpromenad i bergen, eller kanske testa något av de åtta olika grupp-pass som finns att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Varmt välkommen till KRIK Training Camp 40+! TC 40+ vill dela idrotts- och träningsglädje, trosglädje och livsglädje i en fantastisk miljö. Det här är för dig som är över 40 år och vill kombinera en veckas semester med aktivitet, undervisning och samtal om livet och tron.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Vi gör denna resa för dig som vill avsluta sommaren på topp och samtidigt ladda batterierna inför hösten, både andligt och fysiskt.

Vårt mål är att du efter veckan har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud genom de gemensamma morgon- och kvällssamlingar som äger rum.

Parallellt med denna resan så arrangeras en liknande resa i KRIKs regi för åldersgruppen 19-39 år på samma anläggning. Vissa aktiviteter och undervisning kommer att ske tillsammans, exempelvis nattvardsfirande och morgon/kvällssamlingar. Vill du läs mer om den resan och se film från tidigare års resor, kolla in detta http://krik.se/lager/krik-training-camp/.

Träningsanläggningen Playitas andas träning och aktivitet. Här finns allt du kan tänka dig och lite till, exempelvis: Löpning, cykling, MTB, simning, surfing, gym (Kanarieöarnas bästa gym), crossfit, gruppträning (varje dag erbjuds mellan 8-10 olika pass), dans, tennis, beachvolleyboll, bordtennis, fotboll, golf med mera.

Vem ska åka på detta?
KRIK Training Camp 40+ är inget läger för enbart luttrade träningsentusiaster utan för hela bredden av vältränade, otränade och allt däremellan. Du kan lägga dagarna på din nivå efter intresse och ork. Vi hoppas och tror att veckan kommer inspirera dig till träning och ett hälsosamt liv för ande, kropp och själ.

Hur ser en vanlig dag ut?
En dag på KRIK Training Camp 40+ startar på bästa sätt med en frukostbuffé bortom denna värld följt av en morgonsamling. Efter det gör du precis det som behagar dig, utbudet är enormt men måsten existerar inte. På Playitas erbjuds massor av härliga gruppträningspass att välja på. Ta sedan en lunch vid någon av områdets restauranger, lapa lite sol vid någon av poolerna på området eller varför inte en tennismatch eller vandringstur i bergen?

KRIK arrangerar vissa träningspass riktade just till 40+ gruppen, detta var oerhört uppskattade inslag under förra årets resa. Tre eftermiddagar erbjuder vi seminarier med inriktning på träning, livsstil och kristen tro.

På kvällarna njuter vi av en underbar middagsbuffé och fin gemenskap kring matborden. Därefter har vi varje kväll en gudstjänst med undervisning och lovsång. Morgon och kvällssamlingarna är obligatoriska för alla deltagare medan seminarierna är valbara för er på 40+ resan.

Läs mer om lägret här: https://krik.se/lager/krik-training-camp/