KRIK Training Camp 40+


Tidigt går solen upp på vulkanön Fuerteventura men redan i gryningen syns löpare och cyklister på de små serpentinvägarna som vill njuta av den fantastiska naturen och låta hjärtat pumpa. Väl tillbaka från morgonrundan står frukostbuffén redo. Så vad händer idag? En morgonpromenad i bergen, eller kanske testa något av de åtta olika grupp-pass som finns att välja mellan, kanske en tennismatch eller förverkliga drömmen om att lära sig crawla?

Varmt välkommen till KRIK Training Camp 40+! Förra sommarens TC 40+ blev en stor succé så det är med stor glädje vi välkomnar dig som kanske hört om resan från en vän eller var med förra gången. TC 40+ vill dela idrotts- och träningsglädje, trosglädje och livsglädje i en fantastisk miljö. Det här är för dig som är över 40 år och vill kombinera en veckas semester med aktivitet, undervisning och samtal om livet och tron.

KRIK Training Camp är en träningsresa men lika mycket är det en påfyllnadsstation både andligt och kroppsligt. Det är ett samtalsforum för tro, träning, hälsa och livsstil. Vi gör denna resa för dig som vill avsluta sommaren på topp och samtidigt ladda batterierna inför hösten, både andligt och fysiskt.

Vårt mål är att du efter veckan har fått massor av ny träningsinspiration och fått möta Gud genom de gemensamma morgon- och kvällssamlingar som äger rum.

Parallellt med denna resan så arrangeras en liknande resa i KRIKs regi för åldersgruppen 19-39 år på samma anläggning. Vissa aktiviteter och undervisning kommer att ske tillsammans, exempelvis nattvardsfirande och morgon/kvällssamlingar. Vill du läs mer om den resan och se film från tidigare års resor, kolla in detta http://krik.se/lager/krik-training-camp/.

Träningsanläggningen Playitas andas träning och aktivitet. Här finns allt du kan tänka dig och lite till, exempelvis: Löpning, cykling, MTB, simning, surfing, gym (Kanarieöarnas bästa gym), crossfit, gruppträning (varje dag erbjuds mellan 8-10 olika pass), dans, tennis, beachvolleyboll, bordtennis, fotboll, golf med mera.

Vem ska åka på detta?
KRIK Training Camp 40+ är inget läger för enbart luttrade träningsentusiaster utan för hela bredden av vältränade, otränade och allt däremellan. Du kan lägga dagarna på din nivå efter intresse och ork. Vi hoppas och tror att veckan kommer inspirera dig till träning och ett hälsosamt liv för ande, kropp och själ.

Hur ser en vanlig dag ut?
En dag på KRIK Training Camp 40+ startar på bästa sätt med en frukostbuffé bortom denna värld följt av en morgonsamling. Efter det gör du precis det som behagar dig, utbudet är enormt men måsten existerar inte. På Playitas erbjuds massor av härliga gruppträningspass att välja på. Ta sedan en lunch vid någon av områdets restauranger, lapa lite sol vid någon av poolerna på området eller varför inte en tennismatch eller vandringstur i bergen?
KRIK arrangerar vissa träningspass riktade just till 40+ gruppen, detta var oerhört uppskattade inslag under förra årets resa. Tre eftermiddagar erbjuder vi seminarier med inriktning på träning, livsstil och kristen tro.
På kvällarna njuter vi av en underbar middagsbuffé och fin gemenskap kring matborden. Därefter har vi varje kväll en gudstjänst med undervisning och lovsång. Morgon och kvällssamlingarna är obligatoriska för alla deltagare medan seminarierna är valbara för er på 40+ resan.

NYHET! I år bor ALLA på Aparthotell på Playitas resort, detta gör att vi inte behöver förflytta oss långa sträckor till varken samlingar, träning, mat eller pool.

Kostnad:  6-13 aug 6499kr för studerande (minst halvtid), övriga 6899kr. I priset ingår flyg, boende, transfer, träning, undervisning, exklusiv TC t-shirt, goodiebag.
Vi har 40 platser till detta pris så det är först till kvarn som gäller. Därefter upprättas reservlista.

Tillvalet halvpension, dvs frukost och middag, rekommenderar vi starkt. Det kostar 2050kr.

Anmälan: Anmälan sker i samarbete mellan KRIK och Apollo. Den 28:e februari kl.18.00 släpper vi anmälan här på hemsidan.

Nyhet för i år är att du anmäler dig själv och ditt ev resesällskap i samma bokning. Detta gör det enklare för oss att se vilka som vill bo tillsammans. Vill du bo med en vän eller partner så gör ni alltså bokningen tillsammans. (Ändrar du i din bokning i efterhand så tar Apollo ut en ändringsavgift på 500kr så fixa allt sånt innan du bokar).

Reser du ensam så kan du välja att paras ihop med en annan KRIK deltagare av samma kön som också reser ensam (detta är såklart gratis!). Då väljs du slumpvis ihop med annan deltagare på resan. Att bo helt själv i ett rum går också men då tillkommer en avgift för enkelrum.

Om du är osäker på om du kommer kunna resa eller vill försäkra dig vid ev sjukdom så behöver du ett avbeställningsskydd, det kostar 345kr och väljs som tillval i anmälan.
För regler kring avbokning och sjukdom se ”> https://www.apollo.se/infor-resan/resevillkor/resor-bokade-fran-1-augusti-2018

När du bokat resan får du inom några dagar en bokningsbekräftelse, då har du 5 dagar på dig att betala in anmälningsavgiften på 1500kr. När den är inbetald är din plats spikad!

För att anmäla dig till v.32, 40+, klicka på länken nedan!
https://crmemeavoc1runtime.crm4.dynamics.com/669639e5-5914-4ad6-943b-43ed296ef1b1/gruppkrik-fue-32v-2019

När är det avfärd från Arlanda den 6:e aug? Samling på Arlanda är kl.15.00 den 6:e aug. Hemkomst kl.16.30 till Arlanda den 13:e aug.

Ledningsgruppen för KRIK Träning och Hälsa och alla ledare på KRIK Training Camp 40+ ser fram emot att se dig på planet till Fuerteventura sommaren 2019!