Längdskidläger i Transtrand

Utifrån ett stort intresse för längdskidor och vårt novemberläger i Bruksvallarna provar vi nu att öppna upp 20 platser till en enkel träningshelg på Credos fjällgård i Transtrand den 17-19 januari 2020. Dagarna inleds med frukost och en gemensam andakt och på kvällarna kommer vi att ha en gemensam samling i kapellet. I övrigt kommer helgen att vara ganska avskalad och mycket tid finns för individuell träning och gemenskap.

En perfekt helg för dig som satsar inför Vasaloppet men vi välkomnar också dig som är nybörjare. Dock kommer vi inte att kunna utlova några instruktörsledda pass, utan träningen sker framförallt individuellt.

PRAKTISK INFO

Datum: 17-19 januari 2020.
Boende & mat: Helpension vid Credos fjällgård.
Kostnad för lägret: 1 290 kr för två dygn. Medlemskap i KRIK kostar 100 kr/år (gratis om du är under 26 år) och du kan enkelt bli medlem här. Din anmälan i formuläret ses som bindande. Avbokning mot läkarintyg, i annat fall kostar avanmälan 400 kronor.
Resa: Resan ordnas på egen hand. Eventuell samåkning ordnas där det är möjligt.
Tider: Helgen inleds med middag fredag kväll och avslutas med lunch på söndagen. Individuella ankomst- och avresetider är möjliga, meddela då gärna detta vid din anmälan. Om du önskar komma någon/några dagar tidigare och/eller åka senare så går det säkert att ordna, men kontakta då fjällgården direkt på info@credofjallgard.se för att boka boende och mat.
Kontaktinfo@krik.se, Mattias Ottestig, mattias.ottestig@krik.se